PRIVATUMO POLITIKA

1. Klientas (arba pirkėjas), norėdamas naudotis Ldeco internetine svetaine ir norėdamas užduoti rūpimus klausimus bus paprašytas užpildyti trumpą registracijos anketą. Registracijos anketoje privalu pateikti šiuos Pirkėjo asmeninius duomenis: vardą, pavardę, elektroninį paštą ir/arba telefono numerį.

 

2. Identifikuodamas save Pirkėjas kartu suteikia Pardavėjui teisę kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šiose Taisyklėse numatytais tikslais visus ir bet kuriuos asmens duomenis, kuriuos Klientas tiesiogiai ar netiesiogiai pateikia lankydamasis Ldeco internetinėje svetainėje ir naudodamasis jos paslaugomis.

 

3. Pirkėjo pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis „Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo“ nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą. Tvarkydamas ir saugodamas Pirkėjo asmens duomenis Pardavėjas įgyvendins organizacines ir technines priemones, kurios užtikrins asmens duomenims apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

 

4. Pirkėjo pateiktus duomenis naudos tik Pardavėjas ir jo partneriai, su kuriais Pardavėjas bendrauja vykdant Ldeco internetinės svetainės administravimą, prekių pristatymą, ir (ar) kitas, su Pirkėjo užsakymo pateikimu ar įvykdymu susijusias paslaugas. Pardavėjas neatskleis Pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenis, išskyrus kai Lietuvos Respublikos teisės aktuose numatytais atvejais bus įpareigotas tą padaryti.

 

SLAPUKAI

Siekiant teikti kainos ir kokybės sąntykį atitinkančias prekes bei paslaugas, tobulinti Ldeco internetinę svetainę pagal Jūsų poreikius, internetinėje svetainėje naudojame slapukus (angl.Cookies).